مقالات

مراحل تولید و عرضه پارچه

تولید و عرضه پارچه

مراحل تولید و عرضه پارچه

پارچه

پارچه یا نساجی عبارت است از ریسندگی یا بافندگی که این هنر ، هنر بافتی است که در آن برای تولید پارچه دو مجموعه مجزا از نخ ها و رشته ها وجود دارد که این ها تار و پود نامیده میشود که در هم بافته و تنیده میشود .

رشته های تار به صورت طولی و رشته های پود به صورت عرضی میباشد .

پارچه ها از نظر مواد به کار رفته مدل های گوناگون دارد مثل : پنبه ای ( نخی ) ، پشمی ، ابریشمی و …. برای نخستین بار پارچه های پنبه ای حدود 1900سال پیش از تمدن در آسیای جنوبی بافته میشود .

در لباس کار بهترین نوع پارچه و مناسب برای کار شما تهیه شده است .

مراحل تولید و عرضه پارچه

مراحل تولید و عرضه پارچه

  1. پشم و گوسفند : اولین مرحله تولید مواد خام میباشد . معمولا برای آقایان لباس هایی که از جنس پشم میباشند استفاده میشوند و پشم گوسفندان که از استرلیا و نیوزلند وارد میشود استفاده میشود . اما برای خانم ها معمولا از لباس هایی که مناسب برای استفاده هر فصل میباشد استفاده میشود.
  2. تراشیدن پشم : به گوسفندانی که پشمشان تراشیده میشود FLOACKمیگوند .برای استفاده بهتر و با کیفیت تر از پشم بهتر است از گوسفندی که در وضعیت بهتری است استفاده شود . به طور مثال تپه های استرالیا دارای آب و هوای مناسب برای گوسفندان است که از هر گوسفند در سال 2.7 تا 8.5 کیلو گرم پشم تراشیده و صادر میشود .
  3. رتبه دهی : بلافاصله بعد از این که پشم ها تراشیده میشوند به آنها رتبه داده میشود و براساس کیفیت پشم رتبه بندی میشوند .
  4. شستن و شانه کردن پشم : پشم تازه تراشیده شده دارای بسیار زیادی از ناخالصی است که آنها باید با مواد مخصوص شسته شده و با شانه هایی آنها را شانه کرده و پشمی تمیز و یک دست به دست می آید .
  5. تنیدن پشم : قبل از تبدیل پشم به نخ بافندگی یک بار دیگر شانه میشود که به صورت موازی قرار بگیرند .
  6. به دور خود گرداندن پشم : در این فرایند پشم تنیده شده و بافته میشود و شعاع کمتر شده و به ضخامت مورد نظر و مطلوب میرسد .
  7. رنگ کردن پارچه : 3 روش وجود دارد : در روش اول بعضا به جای اینکه کل نخ رنگ شود قسمتی از آن رنگ میشود این نوع رنگ کردن در لباس های پشمی فلانلی کاربرد زیادی دارد . در روش دوم رنگ کرن نخ بعد از تنیده شدن صورت میگیرد و بیشتر برای تولید پارچه های راه راه یا پارچه ای استفاده میشود .

در روش سوم رنگ کردن قسمتی بعد از تولید نخ صورت میگیرد و قبل از تبدیل شدن به پارچه که بیشتر برای رنگ کردن پارچه های لباس های تک رنگ میباشد .

  1. خم کردن : این مرحله حساس ترین قسمت مرحله است چرا که اگر یک خطای کوچک رخ دهد میتواند هزاران نخ تنظیم شده را به پارچه نرساند .در این کار از دو طرف نخ گرفته میشود و اینقدر پیچیده و خم میشود که به شکل نهایی و مطلوب برسد . در دتسگاه های مدرن از لیزر استفاده میشود .
  2. بافتن : بعد از خم شدن این نخ وارد دستگاه میشود تا بافته شود .بر اساس طرحی که قرار است روی پارچه قرار بگیرد و به دستگاه داده شده است نخ بالا و پایین میشود .
  3. پایان : مرحله آخر برای پارچه های مختلف تفاوت دارد مثلا برای پارچه های زمستانی باید در آب گرم شسته شود که سایزشان یک سوم کم شود اما در پارچه های تابستانی گرمای شدید داده میشود تا هرگونه پرز از رویشان حذف شود .

مراحل تولید عرضه پارچه

بنابراین با توجه به نکات مطرح شده ، برای خرید لباس کار با کیفیت نیاز به شناخت کافی از شرکت های تولید لباس کار مطمئن و استاندارد می باشد. شرکت تولیدی لباسکار اذین به عنوان یکی از بهترین شرکت ها در زمینه لباس کار آماده ارائه بهترین خدمات به مشتریان گرامی می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید